O NAMA:

Obitelj Filakov i njihovo poduzeće DALIS d.o.o. dolazi iz Gajića, malog sela u prekrasnoj Baranji koja ima bogatu ponudu domaćih proizvoda, kulture i tradicije.

Osnovna djelatnost poduzeća DALIS d.o.o. je proizvodnja povrća u plastenicima i na otvorenim površinama. Plastenička proizvodnja odvija se na površini od 2 ha gdje se proizvodi paprika, rajčica, krastavci, tikvice, rotkvica i zelena salata. Vanjska proizvodnja odvija se na površini od 5 ha gdje se proizvodi bijeli i crveni krumpir, kupus, kelj, cvjetača, crveni luk, bijeli luk, mrkva, peršin, celer i patlidžan, dinja i lubenica.

Poduzeće ima 12 stalno zaposlenih te po potrebi i opsegu posla, ima sezonske radnike.

Proizvodimo prirodno, svježe i kvalitetno povrće tijekom cijele godine u plastenicima budući da imamo kvalitetno grijanje na biomasu, obnovljivi izvori energije. Nudimo kontinuitet i stalnu dostupnost domaćih proizvoda.

Pratimo trendove prirodne zaštite biljaka te koristimo bumbare u oprašivanju jer se njihovom primjenom dobivaju krupniji, sočniji i kvalitetniji plodovi na posve prirodan način. Nakon branja, povrće se može slobodno jesti jer nema pesticida budući da poduzeće koristi biološku zaštitu.

Naša galerija

POVIJEST:

Obitelj Filakov ima tradiciju dugu već 20 godina u proizvodnji domaćeg, kvalitetnog i prirodnog proizvoda. Dvadeset godina velikog rada i učenja, postepenog rasta i razvoja dovodi do zdravih, prirodnih, brzo dostupnih i kvalitetnih proizvoda na tržište diljem Lijepe naše.

Upornim radom, učenjem i praćenjem trendova, obitelj Filakov i dalje radi na usavršavanju te podizanju kvalitete svojih proizvoda.

Misija Poduzeća

Osigurati kvalitetne poljoprivredne proizvode te kupcima pružiti najbolju vrijednost za novac vodeći se načelima konkurentnosti i društvene odgovornosti


Kontakt
2017.Baranjsko povrće